بازدید امروز : 6

| اطلاع رسانی > اخبار >

کارگاه های آموزشی

اطلاعیه کارگاه ها آموزشی

کارگاه هدوپ :(آماده سازی زیرساخت رایانش ابری و کلان داده-هدوپ)
1395/12/03

هدوپ یک چهارچوب برای ذخیره سازی و پردازش توزیع شده و مه داده است. این سکو بر روی خوشه ای از کامپیوترها اجرا میشود. هدوپ یک چهارچوب قدرتمند برای انجام ذخیره سازی، تحلیل و محاسبات مه داده بوجود آورده است.  در این کارگاه ابتدا با مفاهیم اولیه هدوپ آشنا خواهید شد و سپس نصب و پیکربندی آن را فراخواهید گرفت. در این کارگاه مدل برنامه نویسی توزیع شده MapReduce را بصورت عملی بررسی کرده و در پایان این بخش شما می­توانید یک برنامه توزیع شده MapReduce بنویسید. در ادامه با مفاهیم HDFS آشنا می­شوید و پس از آن باسیستم مدیریت منابع YARN آشنا شده و تنظیم و پیکره بندی زمان­بندها را بصورت عملی فرا می­گیرید. این کارگاه برای پژوهشگران و محققان حوزه های محاسبات ابری و مه داده، داده کاوی، سیستم عامل­های جدید، یادگیری ماشین، پردازش تصویر، پردازش متن و طراحان و پیاده سازهای سیستم های تحلیل بازار توصیه می­شود.

کووودا :(آشنایی با کودا( CUDA))
1395/12/04

امروزه با توجه به افزایش حجم داده ها و م نیاز به محاسبات سریع و پردازش موازی در بسیاری از حوزه ها از جمله علوم مهندسی و پایه بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است. کودا یک سکوی پردازش موازی و مدل برنامه نویسی است که به پژوهشگران اجازه میدهد از واحدهای پردازش گرافیکی برای هدف پردازش استفاده کرده و توان محاسباتی خود را افزایش دهند. هدف از این کارگاه آموزشی آشنایی مقدماتی با اصول پردازش موازی در GPU و محیط کودا (CUDA) است.  در این کارگاه معماری GPU بررسی شده و مدل برنامه نویسی کودا و سیستم حافظه کودا بصورت عملی آموزش داده می­شود.پیش نیاز آشنایی مقدماتی با زبان برنامه نویسی c می باشد. این کارگاه برای پژوهشگران و محققان حوزه های سیستم­ عامل­های جدید، مه داده، داده کاوی، پردازش تصویر، پردازش متن و طراحان و پیاده سازهای سیستم های تحلیل بازار توصیه می­شود.

گارگاه آموزشی محاسبات نرم- آشنایی با روش‌ها، ابزار و کاربردهای آن در مهندسی
1395/12/04
روش‌های محاسباتی مرسوم (محاسبات سخت) مجموعه ای از روش‌های کلاسیک، منطق دو ارزشی، تحلیل‌های عددی و الگوریتم‌های دقیق است. این روش‌ها اغلب نیاز به زمان محاسباتی زیاد و داشتن دانش کافی برای حل یک مسأله می‌باشند. در مقابل، محاسبات نرم گروهی از روش‌ها بر پایه منطق فازی (منطق چند ارزشی)، شبکه‌های عصبی، محاسبات تکاملی، یادگیری ماشین و استدلال احتمالاتی هستند که می‌توانند مسائل دنیای واقعی را با بهره‌گیری از عدم قطعیت و دانستن جزییات کم از مسأله حل کنند. در مسائل پیچیده و بغرنج، روش‌های مرسوم ناکارآمدند زیرا با افزایش ابعداد مسأله، فضای جستجو به صورت نمایی افزایش می‌یابد. در این حالت، برای پیدا کردن بهترین جواب، زمانی طولانی مورد نیاز است. به دلیل آن‌ که محاسبات نرم قادرند در این‌گونه مسائل، به یک راه حل خوب در زمان معقولی دست یابند، در دو دهه گذشته، در حل انواع این مسائل بسیار موفق بوده‌اند.

هدف از این کارگاه آموزشی، آشنایی شرکت کنندگان با روش‌ها و ابزار محاسبات نرم شامل الگوریتم‌های فرامکاشفه‌ای، شبکه‌های عصبی، منطق فازی و روش‌های ترکیبی می‌باشد. این کارگاه برای محققانی که علاقمند به هوش مصنوعی و کاربردهای آن در زمینه‌های گوناگون می‌باشند، مفید است.

کارگاه آموزشی
(1395/12/04)
میلیون‌ها نفر از مهندسان و دانشمندان در سراسر جهان
از MATLAB® برای تجزیه‌وتحلیل و طراحی دستگاه‌ها استفاده می‌کنند. پلت فرم نرم‌افزار MATLAB برای حل مهندسی و مسائل علمی بهینه‌شده است. زبان مبتنی بر ماتریس MATLAB بهترین راه برای بیان ریاضیات محاسباتی است. ساختار گرافیکی آن امکان تجسم داده‌ها و خروجی برنامه‌ها را آسان‌تر کرده است. تولباکس­های آماده آن امکان استفاده از الگوریتم‌های ضروری درزمینه های مختلف را می‌دهد. در این کارگاه آموزشی محیط MATLAB معرفی خواهد شد؛ و برخی از روش‌های برای بیان ریاضیات محاسباتی، ساخت M-فایل‌ها، استفاده از حلقه‌ها و دستورات ورودی / خروجی و کار با help به‌صورت عملی آموزش داده خواهد شد. این کارگاه برای دانشجویان و محققان در یادگیری ماشین، پردازش سیگنال، پردازش تصویر، بینایی کامپیوتر، ارتباطات، امور مالی محاسباتی، طراحی کنترل، رباتیک و موارد دیگر استفاده می‌شود.

برنامه زمان بندی در این لینک می باشد.

• جهت ثبت نام،لطفا به پروفایل خود مراجعه فرمایید.

بازگشت1395/11/29
توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !